Image module

TRANQUILA
Celeste canta Chavela

[música]

Commemoració del 25N,
Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

 • dissabte 25 de novembre 2023
 • 21:00 h
 • Centre Espai Escènic (Plaça del racó, 1 Castellterçol)
 • durada 1h i 15 minuts
 • recomanat a partir de 14 anys
ENTRADA GRATUITA!

Les entrades d’aquest concert son gratuites.

Per accedir al concert és necessari disposar d’una invitació que podeu adquirir des d’entrapolis de la mateixa manera que habitualment compreu les entrades i escollint la butaca des d’on gaudireu del concert. 

Us demanem que per tal que tothom que ho vulgui pugui gaudir del concert i no quedin butaques lliures: 

– Agafeu només les invitacions que utilitzareu.

– Si finalment no podeu venir al concert o no necessiteu alguna de les invitacions allibereu les entrades perquè les pugui agafar una altra persona. Ho podeu fer de dues maneres:

 1. Alliberant l’entrada des del vostre compte d’entrapolis:
  • Selecioneu el menu entrades al costat superior dret
  • Canceleu les entrades.
 2. Comunicant-nos per mail a elcentrucastell@gmail.com les entrades que voleu alliberarGRÀCIES!

concert subvencionat per la 

Sinopsis

TRANQUILA és un cant de llibertat, d’amor i de vida, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort, d’una figura cabdal dins del món de la música popular, la cèlebre cantant Chavela Vargas de la qual aquest 2022 se’n celebra el 10è aniversari de la seva mort.

Celeste Alías hi posa la cara, la veu i el nom en aquesta celebració, explorant noves sonoritats acompanyada de dos talentosos músics: el guitarrista Santi Careta i el bateria Oriol Roca.

Chavela era un gran personatge, autèntica pionera de l’univers LGTBI, i viatjarem per la seva vida a través d’alguns passatges biogràfics, reflexions i confessions i desvetllant el significat d’algunes de les seves cançons.

TRANQUILA és una festa on morirem, tranquils, d’amor!

Per saber-ne més…

Fitxa artística

Veu, Celeste Alías
Guitarra, Santi Careta
Bateria, Oriol Roca

 

Direcció: Martí Torras Mayneris
Dramatúrgia: Martí Torras Mayneris i Sadurní Vergés
Escenografia: Txema Rico
Projeccions: Teo Campos i Feliciano GZ
Fotografia: Txus Garcia

La crítica ha dit:

Increïble. Un repertori molt ben escollit, no nomès cançons del Jose Alfredo Jiménez sinó que també en va fer alguna d’ Atahualpa Yupanqui i de Machin. Després em va encantar per qué va cantar super bé, només el principi ja em van entrar ganes d’aixecar-me i aplaudir molt fort; el Santi Careta, va fer una feina exepcional, d’un bon gust increïble; i l’Oriol també, transgredint tota l’estona els gèneres sense que deixes de ser musical. Tot plegat súper ben orquestrat sota la direcció del Martí. Una meravella, una delícia, de veritat, molt recomanable.
(Marc Parrot, músic i productor)

 

Poesia, força, treball, delicadesa, passió, amor ‘Tranquila, Celeste canta Chavela’. Quin espectacle tan preciós ens ha dedicat Celeste Alías acompanyada de Santi Careta i Oriol Roca, amb un final apoteòsic amb la seva mare. Teatre ple, emoció a flor de pell. Gràcies Celeste!
(Marc Aloy, alcalde Manresa)