Grup de teatre Gatu d’Ullastrell
BRUNA
Diumenge 26 de setembre de 2021, 18.30h
Banner image

Sinopsi:
Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

Direcció:
Mateu Peramiquel i Mar Puig

Interprets:
Mariona Lleonart
Ona Puig
Laia Pastor
Maria Font
Neus Sararich
Bruno Villareal
Laia Call
Martina Call
Marta Serra
Jana Palet
Hannah Pérez
Agnès Font
Bernat Carreras
Queralt Puig
Oriol Simó
Daniel Sucarrats
Vinyet Morral
Ton Carreras
Caterina Palet

ENTRADES

entrades numerades

  • 1 hora i 20 minuts
  • en català
  • recomanat per a majors de 6 anys
  • "El Centru" Carrer del Racó, Castellterçol
  • Accés adaptat

Programació Professional 2018