Piano Solo
MARCO MEZQUIDA
Dissabte 29 de maig de 2021 - 21 h
Banner image

Sinopsi:

La versatilitat i el magnetisme de Marco Mezquida el situen entre els artistes més complets i expressius de la seva generació. S’ha convertit en un referent del panorama jazzístic i musical en general tal i com demostra la seva intensa activitat concertística al costat dels millors músics del nostre país. Actualment destaquen els projectes amb Sílvia Pérez Cruz, el guitarrista flamenc Chicuelo, o el trio Talisman amb Martin Meléndez i Aleix Tobias. La llista d’enregistraments i projectes musicals dels que forma o ha format part Mezquida és  tan llarga i diversa que posa de manifest que ens trobem davant d’un músic prolífic i inclassificable. 

Des de la publicació de La hora fértil  (2013), el seu primer disc a piano solo, aquest format s’ha convertit en el mitjà més idoni per accedir a l’essència del seu talent musical. La màgia que aconsegueix transmetre en solitari davant del piano ha seduït a públic i crítica al nostre país i en els principals auditoris i festivals d’Europa.

El Piano Solo de Mezquida és màgic, apassionat, intensament sofisticat i lluminós amb un discurs personal i contemporani, on les etiquetes es queden petites per definir a aquest músic explosiu i íntim, amb influències que comprenen tota la història de la música: la música romàntica i impressionista, la cançó lírica i les influències del seu amor per la música popular i l’avantguarda, el jazz i la lliure improvisació.

Piano: Marco Mezquida Mateos

ENTRADES 12,5€

entrades numerades

  • 1 hora i 15 minuts
  • en català
  • tots els públics
  • "El Centru" Carrer del Racó, Castellterçol
  • Accés adaptat
Compra aquí les teves entrades

ticketea

Programació Professional 2018